De Winkel

In de authentieke molen “De Pelikaan” uit 1864 vindt u de Dungense Molenbakker. Elke dag bereiden wij met liefde onze producten en maken wij uitsluitend gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten. Zonder kunstmatige toevoegingen en niet-natuurlijke broodverbetermiddelen. Bij ons kunt u terecht voor het beste, lekkerste en gezondste brood.

Al onze broodproducten zijn gemaakt met vloeibaar desem. Desem zorgt ervoor dat het brood luchtiger, lekkerder, beter verteerbaar en langer houdbaar is. We maken al onze broodproducten zelf en weten dus precies wat erin zit en waar het vandaan komt. Het meel dat we gebruiken is 100% puur natuur en ongecorrigeerd. We vinden het belangrijk dat u weet wat u eet!

Naast ons heerlijk assortiment aan brood hebben we nog veel meer lekkernij en in onze winkel, zoals appelfl appen, croissants, koeken, roggebrood, speculaas en worstenbroodjes. Daarnaast verkopen we diverse soorten boerenkaas, boerenroomboter, lokale scharreleieren en een uitgebreid assortiment van biologisch Landgoed Mariënwaerdt.

De Dungense Molenbakker biedt u dagelijks de beste broodproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de wensen van onze klanten. Onze missie is iedereen elke dag te laten genieten van het beste, lekkerste en gezondste brood!