Wat vinden wij belangrijk

De Dungense Molenbakker vindt het belangrijk dat in de winkel alle zintuigen worden geprikkeld. Daarbij zijn er zes kernwaarden die te allen tijde hoog in het vaandel staan: authenticiteit, focus op de regio, sympathiek, transparant, modern en betaalbare kwaliteit.

Voor alle producten die verkrijgbaar zijn bij de Dungense Molenbakker geldt dat ze authentiek, duurzaam en écht zijn. Ze worden met liefde ambachtelijk gebakken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten komen in aanmerking, zonder daarbij kunstmatige toevoegingen te gebruiken.

De meeste van deze ingrediënten zijn afkomstig uit de regio, dit geldt voor zowel voor de grondstoffen die nodig zijn voor het brood, als ook voor andere voedingsmiddelen. Het gebruik van regionale basisstoffen versterkt het bourgondische Brabantse karakter van onze producten.

Deze bourgondische inslag en levensstijl waar onze provincie zo om bekend staat, creëert een gezellige, ambachtelijke sfeer waarbij vriendelijkheid en sympathie belangrijke kenmerken zijn voor ons Brabanders. Dit is wat de Dungense Molenbakker graag uit wil stralen.

Openheid en transparantie zijn hierbij erg belangrijk, daarom heeft de Dungense Molenbakker geen geheimen voor haar klanten en bezoekers. Iedereen mag alles zien: hoe het brood gebakken wordt, hoe het graan gemalen wordt en hoe de producten vervolgens bij de toonbank terecht komen. De glazen entree in de vorm van een serre versterkt dit transparante gevoel.

Ondanks dat de winkel en bakkerij een ambachtelijke uitstraling hebben, is de Dungense Molenbakker een bakker van nu. Men gaat met de tijd mee door de meest moderne werkwijzen en machines te gebruiken, zonder daarbij afbreuk te doen aan het authentieke karakter en smaak van de producten. De Dungense Molenbakker houdt hiervoor de behoeftes van de klant constant in de gaten en speelt hier proactief op in.

Dit alles maakt dat de Dungense Molenbakker er is voor iedereen. Er zijn vele broodsoorten voor elke smaak en portemonnee, maar het belangrijkste is dat we altijd betaalbare kwaliteit bieden. Wij vinden het vooral belangrijk dat u weet wat u eet!  Het is aan u of u kiest voor ons scherp geprijsde brood of wellicht voor de wat exclusievere producten.

Alleen door vast te houden aan deze kernwaarden kan de Dungense Molenbakker dagelijks de beste verse producten leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de wensen van de klant. Mogen wij u binnenkort ook begroeten in onze molenwinkel? U bent van harte welkom!